FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Account, profiel en groep

Wie kan mijn profiel bekijken?

Alle profielen van de gebruikers op GSTA-Learning zijn afgeschermd voor bezoekers/gasten op de website. Jouw profiel is alleen toegankelijk voor de groepsleden van de groep waarin jij bent ingeschreven.

Tijdens het bewerken van je profiel heb je de mogelijkheid om een keuze te maken om je achternaam, werk gegevens en extra informatie op je profiel weer te geven voor alle groepsleden of alleen jijzelf. Je profielfoto, omslagfoto, voornaam en profielnaam zijn leesbaar voor alle groepsleden in de groepen waarin jij bent ingeschreven.

De profielen van de beheerders van GSTA-Learning zijn wel openbaar:

Bekijk het profiel van Jim de Winter   |   Bekijk het profiel van Glenn de Winter

Hoe ontvang ik mijn certificaat?

Na het goed doorlopen van de training en het behalen van de eindtoets met een voldoende score van 70%, wordt een certificaat van deelname uitgereikt. Slagen is gegarandeerd! Mocht de eindtoets worden afgesloten met een onvoldoende score, kan de eindtoets worden gereset. Dit kan net zo lang totdat een voldoende score is behaald. Na de eindtoets is er direct de mogelijkheid om jouw certificaat te bekijken, downloaden en te printen. Ook zal het certificaat op je profiel worden weergegeven in een widget en worden alle door jou behaalde certificaten opgeslagen op de pagina “Trainingen” in het tabblad “Mijn Certificaten”. Certificaten zijn alleen zichtbaar voor de gebruiker zelf en eventueel de groepsleider van de groep waaraan de gebruiker is toegevoegd.

Hoe maak ik een groep aan?

Wanneer je nog geen account of wel al een account hebt en een groep aan wilt maken, moet je eerst een training aanschaffen voor de gebruikers van de groep in de Training Shop. Tijdens je bestelling vink je bij Licentie: “Groep” aan en kan je de keuze maken om voor jezelf ook de training aan te schaffen door “Schrijf mij in” aan te vinken. Wanneer dit jouw eerste groep van deze training is, hoef je geen groep te kiezen en wordt standaard “groep 1” aangevinkt. Als laatste vul je de naam in voor je groep en voeg je de training toe aan je winkelmand. Na ontvangst van betaling zal de groep worden aangemaakt en kan jij jouw gebruikers toevoegen via Groep Management.

Voor uitgebreidere informatie over groepen, klik hier.

Hoe maak ik meerdere groepen aan voor dezelfde training?

Wanneer je tijdens je bestelling “groep” aanvinkt, verschijnen er 4 opties; “groep 1”, “groep 2”, “groep 3” en “groep 4”. Kies hier de extra groep. Dit kan tot maximaal 4 groepen per training (per product in “Training Shop”). Wil je meerdere groepen in dezelfde training? Klik hier en contacteer ons!

Voor uitgebreidere informatie over groepen, klik hier.

Waar kan ik de voortgang en resultaten bekijken van de ingeschreven personen in mijn groep?

De voortgang en resultaten worden op 2 manieren weergegeven op de Groep Management pagina:

  • Quiz Resultaten: In dit overzicht is per gebruiker de score in % per quiz te zien en de datum met de tijd waarop hij/zij de quiz heeft afgerond. De gegeven antwoorden door de gebruiker en daarbij de juiste en onjuiste antwoorden per vraag zijn te zien in een overzichtelijke tabel. Hierbij is ook de tijdsduur te zien hoelang de gebruiker heeft gedaan om de quizvraag af te ronden. Klik hier om screenshots te bekijken.
  • Voortgang en resultaten: Ook is de voortgang en daarbij de resultaten per groep, training, gebruiker, status en begin- en einddatum te zien onderaan de Groep Management pagina. Door de “filters” te gebruiken kunnen alle resultaten worden weergegeven en in een cvs bestand worden gedownload. Klik hier om een screenshot te bekijken.
Hoe verwijder ik mijn account?

Wanneer je je account definitief wilt verwijderen van GSTA-Learning.nl, ga je naar Mijn account menu -> ‘Mijn account’ -> ‘Account instellingen’ -> ‘Verwijder account‘.

Let op! Bij het verwijderen van je account worden alle gegevens verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Hoe verwijder ik een groep?

Als groepslid heb je niet de mogelijkheid om de groep te verlaten. Alleen groepsleiders zijn bevoegd de groep en groepsleden te verwijderen.

Elke aangeschafte groep kan ten alle tijden worden verwijderd door de groepsleider. Ga naar Mijn account menu -> ‘Mijn groepen’ en ga naar de gewenste groep. Klik vervolgens op “Instellingen” en ga naar het tabblad “Verwijder”. Wacht met het verwijderen van de groep totdat alle groepsleden klaar zijn met de training en hun certificaat hebben ontvangen. Na het verwijderen van de groep is er geen toegang meer tot de trainingen voor de groepsleider en alle groepsleden. Dit geldt ook voor de voortgang en resultaten. Download deze gemakkelijk via Groep Management of Mijn aangeschafte groep(en).

Naar welke gebruikers kan ik een (privé) bericht sturen?

Een cursist die toegevoegd is aan een groep kan alleen de groepsleider een privé bericht sturen. De groepsleider kan daar in tegen alle groepsleden een bericht sturen, zolang hij/zij een groepsleider is van actieve (niet verlopen) groep. Na het verstrijken van de verloopdatum van de training is het niet meer mogelijk berichten te sturen naar de cursisten en de groepsleider.

Bestellingen

Training bestellen met Bankoverschrijving

Als de betaling via bankoverschrijving wordt verwerkt, heb je 30 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Je account wordt direct aangemaakt na het plaatsen van de bestelling. Je ontvangt een e-mail met daarin de Proforma factuur. In deze factuur staan onze bankgegevens vermeld. De training wordt toegevoegd binnen 24 uur na ontvangst van betaling of na goedkeuring van de bestelling door GSTA-Learning. Je ontvangt dan een e-mail met de bevestiging dat de bestelling is afgerond.

Staat je vraag hier niet tussen en heb je de info pagina’s ook al bekeken? Neem gerust contact met ons op. Klik hier.

error: Rustig aan!...